keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Isompien talveen

Tämä on se aika vuodesta, kun odotan jo kirpeitä pakkaspäiviä ja lumista maata. Kun asutaan maalla, keskellä savisia peltoja, ja lapset viihtyvät ulkona käytännössä aamusta iltaan, ovat välikausivaatteet mutaisen harmaina vähän väliä ja pesukonetta saa laulattaa.

Toppavaatteet on jo hankittuna, haalarilinjalla mennään tulevana talvena, koska viime talvenakin meillä jäi kaksiosaiset topat niin vähälle käytölle. Katsotaan nyt sitten pärjätäänkö kokonaan ilman vai joutuuko alesta ostamaan vielä housua ja takkia.

Esikoinen, neiti kohta 6 vee;

Huuto.netistä bongasin kauniin Mini A Turen haalarin. Merkistä ei ole aiempaa kokemusta, mutta haalari vaikuttaa ominaisuuksien puolesta varsin kivalta: kangas on jämäkkää, haalari on muhkea mutta silti notkea, säätövaraa löytyy (mm. kireyssäätö vyötäröllä). Värihän tuossa on aika arka, mutta otetaan sitten käyttöön vasta, kun maassa on lunta.

(kuva on huono, ilman salamaa napattu että väri olisi suht lähellä oikeaa)

Lisäksi talvea odottaa tämä Cupcaken ihanuus ♥ Kaunis on kuin koru, toivotaan että kestää myös kovaa käyttöä. Säätöjä tässä ei juurikaan ole, mutta malliltaan on kivan kapoinen ja istuu hyvin hoikalle tytölle.


Molemmat haalarit ovat kokoa 116cm ja ovat sopivan reiluja noin 112cm tytölle - kasvunvaraa on, mutta ei liikaa.


Keskimmäinen, poika 4,5 vee;

Tummanharmaa Molo Kids on myös meille uusi merkki, josta tosin paljon positiivista olen kuullut. Päädyttiin anteeksiantavaan harmaaseen väriin, jota saa kivasti piristettyä kirkkaammilla asusteilla. Haalarin malli on kapea ja se istuu hienosti erittäin hoikalle pojalle, pojan pituus on noin 104cm ja haalarin 110cm on sopivan reilu.


Mutta jottei liian synkäksi menisi, niin harmaan rinnalle tilasin tämän Reimatecin Fargad-haalarin. Meillä ei ole vuosiin ollut Reiman haalareita, kun aikoinaan petyin laatuun pahasti. Katsotaan nyt sitten, miten tämä kestää - varahaalarina varmasti menee eli ihan kovimmalle käytölle ei kyllä joudu. Tämä tilattiin myös 110-senttisenä, tänään päästään sovittamaan osuiko koko oikeaan.
Kuvat lainattu Reima, Keltainen Kettu, Babyshop

Ei kommentteja: